söndag 25 september 2011

Kajaktur på en spegelblank Storsjön.

Först vill jag berätta att Vilja sov oavbrutet från 18.30-04.45, nästan en chock för oss. Nu till dagen, vi har haft en alldeles underbar dag. Så fin på alla sätt. Vackert väder. Vacker miljö. Familjen tillsammans på utflykt. Vi har paddlat kajak på en spegelblank Storsjön med solen i ansiktet och Vilja har varit med oss. Bjuder på en bildbomb.


Vilja undersökte gräset medan vi ställde i ordning kajakerna.

Som säkerhet för Vilja, så hade hon en flytväst på sig, samt ett koppel som vi satte fast i flytvästen. Även om hon ska flyta i flytvästen, så kan det vara skönt att kunna få tag i repet så att hon inte flyter för långt bort. Såklart hade mamma och pappa också flytväst. Vi startade vår tur vid vackra Norderön.


Vi la filtar mellan mina ben, så att Vilja kunde sitta mjukt och bekvämt. Då var det även lätt att lägga henne mot min mage när hon ville sova. Ville inte låta henne ligga för långt ner om kajaken skulle slå runt. Vi tog en paus på Verkön där vi möttes av många kor som var mycket glada över att se oss, de undersökte oss, packningen och kajakerna. Den här lilla kon kontrollerade om det fanns något intressant...

...och fann Viljas filt...

...mamma Sandra räddar filten och kon gav mig en elak blick efter att hon hade insett att den inte var ätbar.

Far och dotter. Kärlek.

Vi hade plockat med oss mat från salladsbaren på ICA och Viljas söta hand var där hela tiden och ville smaka. Hon åt faktiskt kall mat, kyckling och grönsaker, det finns som inget hon äter lilla sötnosan.

Vi älskar dig så mycket underbara Vilja.





Så fridfullt.

Vilja har tidigare har smakat Ella´s smoothies och har tyckt väldigt bra om dem. I dag fick hon testa en från Hipp och det sa bara slurp, så hade hon sugit ur det som fanns i den. Högt betyg vill säga.

Korna städade eldstaden. De var helt orädda, så det var rätt mysigt att få gosa om dem lite. Det är inte varje dag man har möjlighet till det. Fina Verköslott. Besöket gjorde mig tyvärr lite ledsen, då det känns som att någon bara har lämnat allt och det kändes som att det är på väg att förfalla.



Vilja fick åka på pappas axlar för första gången och hon älskade det. Hon skrattade och hela hon var ett stort leende. Hon blev sådär busigt go.

Vår älskade sambo och pappa.




Vi avslutade hela dagen med att köpa med oss lite gott från Tivarsgård, som verkligen är värt ett besök. Vi har provsmakat tunnbrödet och det var mycket gott, väldigt smakrikt. Ni ska få se en annan gång vad vi hittade för gott. Här kan man även fika eller boka bord för middag.

En fin och vacker söndag, som gör att jag nu kryper ner i sängen med de två finaste och en ny härlig vecka väntar. Sov så sött fina ni.

16 kommentarer:

  1. Men åååå vilken fin dag!! Ni är så fina! Ni verkar ha det så fantastiskt ihop! Vilja kan ju inte ha det bättre!! Ser helt överjäkligt mysigt ut att paddla kajak medsin lilla framför sig... Kan tänka mig hur hon satt fascinerad o titta på vattnet som låter så speciellt och hur solen speglades, kona som var nyfikna... Ja herregud va avundsjuk jag blir :-)
    Jag vill också.

    SvaraRadera
  2. å vilken underbar dag det ser ut som ni haft det!! verkar ju hur mysigt som helst och så söt hon var i sin lilla flytväst och randiga mössa!

    SvaraRadera
  3. Åhhh !!! Vilken fantastisk dag !!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar dag och vilka underbara bilder!

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Det ser helt underbart ut! Vilken härlig dag. Det är så roligt att göra saker tillsammans som familj.

    SvaraRadera
  6. alltså vilka fantastiska bilder Sandra !!! den på dig och Vilja i kajaken där är helt magisk :) underbart att hon sov så länge också !! kram på er

    SvaraRadera
  7. Så fina bilder !!
    Oj va hon sov länge...
    Skönt för er = ))
    Ha en fin måndag.
    Kram Helene.

    SvaraRadera
  8. Gud vilken härlig natt och vilka underbara bilder!!

    Och hjälp, kossor? Var tusan kom dom ifrån? Jag skulle bli livrädd, haha :D Dom känns så oberäknerliga på något sätt..

    SvaraRadera
  9. Vad trist på ett så himla fint hus. Det är inte till salu? ;-)

    SvaraRadera
  10. Ser ut som en helt fantastisk dag och var fint tänkt att ni lade filtar kring Vilja :)
    Paddlade en helg i somras med tältning och det var helt fantastiskt, glömmer så lätt bort att det inte bara är en sommaraktivitet. Och förresten, den där smoothin från Hipp brukar även jag ha i väskan vissa dagar då tiden inte är tillräcklig och måltiden för långt bort.

    SvaraRadera
  11. Det är så häftigt att ni gör så mycket med Vilja!

    SvaraRadera
  12. Fantastiskt, underbara bilder!
    En dag att spara i "minnesbanken".

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  13. Wow! Härliga bilder och vilken underbar dag! Hoppas ni har haft en skön söndag! Kramar från oss!

    SvaraRadera
  14. Det ser verkligen helt underbart ut. Och gud sa kul att kunna ha Vilja med er! En san overall som hon har fran Pop har jag ocksa kopt till Amaya, trivs ni med den? Vi har inte borjat anvanda den annu. Och var kommer mossan ifran?

    Kram pa dig och hoppas du far sova ordentligt.

    SvaraRadera
  15. Ohh vilka underbara bilder, ser ut som en hel perfekt dag. det där skulle jag också vilja testa faktiskt =D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.